Social Media Hulp bestaat 10 jaar 🎉

10 vragen aan Jennie Hopman

Social Media Hulp bestaat 10 jaar 🎉

10 vragen aan Jennie Hopman

#10VRAGENAAN: Jennie! Deze positieve spring in het veld staat aardig haar mannetje binnen het team van SMH. Dat zal ze in Nijeveen wel van huis uit hebben meegekregen als zus van 4 broertjes.

1 Wat is je favoriete social media platform?

TikTok. Ik mag graag urenlang kijken naar inspirerende ingesproken gedichten, vermakelijke sketches of prachtig beeldmateriaal van reizen, de natuur of paarden.

2 Wat is je favoriete emoji?

😁 “Be the reason someone smiles today!” is iedere dag opnieuw mijn intentie. Daar past deze grinning face goed bij. Het drukt een geluksgevoel uit, waarin de toon kan variëren van gek, naar geamuseerd tot trots! 

3 Wat is het leukste aan werken als content manager?

De variatie, iedere dag is weer anders. Ik heb een superleuk klantenportfolio en ga voor hen iedere dag met nieuwe energie aan de slag. Samen een band opbouwen, content strategieën bedenken, sparren of gewoon kletsen over het dagelijks leven. Dit geldt ook voor mijn fijne collega’s.. en Lucas.

4 Wat doe je graag in je vrije tijd?

Borrelen met vriendinnen #gezelligheidkentgeen(eind)tijd. Sporten, wandelen, lezen, schrijven in mijn dagboek, tijd doorbrengen met familie, koffie drinken met mama. Ik verdiep mij momenteel in de standen van de maan en hoe je haar kracht kunt gebruiken om intenties te zetten, te ondernemen, maar ook om naar binnen te kijken en dingen weer los te laten. 😁 (trots)

5 Ga je liever naar de Keet of de Disco?

Aii dat is lastig. Keet de Beunhaas in Nijeveen is áltijd goed. Drankjes voor goede prijzen en mooie muziek. De keet is van ‘mien breurs’, dus ik word daar altijd hartelijk ontvangen. Aan de andere kant vind ik een bezoekje aan de disco ook fantastisch. Dansjes & drankjes, en niemand die je kent.😁 (gek)

6 Wat is je go-to dance move?

Ik doe vaak maar wat. Na een borrel.. of twee.

7 Wat is de meest smerige (fantasie-)cocktail die je nu te binnen schiet?

Gin Tonic. Ik heb het twee jaar terug een kans gegeven. Met de meiden deden we Gin Tonic middag. Is niet goed bevallen kan ik je zeggen. 

8 Ga je ooit nog Nijeveen verlaten?

Nooit. Nijeveen is een machtig mooi dorp dat veel feesten organiseert. Daarnaast woont mijn familie grotendeels hier en ik zou niet zonder hen kunnen. Ook niet willen trouwens.

9 Met welke collega zou jij het wel volhouden op een onbewoond eiland?

Ebe, dan valt er tenminste nog wat te lachen. Daarnaast denk ik dat wij iets van elkaar zouden kunnen leren. Ik zou hem de mooie dingen van het leven kunnen laten zien. Hij zou mij de neus op de feiten kunnen drukken. De engel en de duivel, dat moet samen kunnen. 😁 (geamuseerd)

10 Als je 1 collega voor een dag de mond mocht snoeren, wie zou dat zijn en waarom Lucas?

Lucas, hij zet mij altijd in de zeik en ik wil bij deze graag een dossier indienen bij de pestcommissie.

We zullen Michael inlichten, Jennie! Bedankt voor het interview!