Wij zijn jouw nieuwe social media bureau

Lukt het maar niet om consistent iets te posten op social media, maar heb je wél vertrouwen in deze interactieve media? Kies dan voor een social media bureau die de social media marketing voor je uit handen neemt. Genieten van de resultaten, zonder dat je het werk hoeft te doen.

Professionele Aanpak en Creatieve Inhoud door het uitbesteden van content

Social media is de toekomst. Dat weet je als ondernemer of marketingmanager maar al te goed. Maar tijd? Die kom je tekort. Je vindt het maar wat ingewikkeld en het kost je te veel uren en energie om posts te fabriceren die scoren bij je doelgroep. Je wil mee met de tijd, maar dan wel het liefst op jouw manier.

Wat als we je zeggen dat je de 24 uur die je in een dag hebt effectiever kunt inzetten? Door je social media uit te besteden aan een social media bureau pluk je de vruchten van een social media strategie zonder dat je zelf het harde werk hoeft te verrichten. Een win-winsituatie, dus. Zeker wanneer je kiest voor Social Media Hulp.

Wil jij

Ja? Dan maken we graag een offerte op maat aan.

Dit doen wij voor jou

Binnen veertien dagen heel je social media op orde. Dat klinkt bijna als te mooi om waar te zijn. Bijna, want onze social media experts regelen het gewoon voor je. Als social media marketing bureau zijn wij al ruim tien jaar gespecialiseerd in deze interactieve media. We weten dan ook precies hoe we jouw kanalen naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Dit is wat je van social media bureau Social Media Hulp kunt verwachten: 

  • Wekelijks nieuwe creatieve posts op de door jou gekozen social mediakanalen;
  • Een persoonlijke social mediamanager die met je meedenkt; 
  • Een make-over van je social mediakanalen die past bij jouw huisstijl;
  • Je houdt de volledige controle: we plaatsen niets zonder dat het langs jou is geweest;
  • Een abonnement met een vast bedrag per maand (wat er ook in die maand gebeurt).

In 5 stappen naar online succes

Binnen 30 dagen al je social media kanalen en campagnes onder controle.

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Redesign sociale
kanalen

De eerste berichten en campagnes online!

Wekelijks contact met je persoonlijke specialist

Bye bye social media stress, hello likes & leads!

Over Social Media Hulp

Wij zijn al ruim 10 jaar hét social media bureau voor succesvolle bedrijven. We hebben in de tussentijd al 250+ bedrijven geholpen met hun social media. Dit alles voor een groei in het aantal leads, het vergroten van het bereik en uiteindelijk ook een stijging van de omzet. Groot of klein: elk bedrijf heeft baat bij een social media strategie. En door de social media voor je uit handen te nemen kan jij blijven doen waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook. 

Onze twintig specialisten gaan graag aan de slag met jouw online kanalen. Zij weten precies wat je doelgroep wil zien, wanneer ze de post moeten plaatsen en hoe ze deze moeten aankleden. Wanneer jij met ons aan de slag gaat, krijg je contact met één van onze specialisten. Hij of zij duikt in jouw bedrijf en zal niet zomaar iets posten voordat jij het ermee eens bent. Dit maakt Social Media Hulp een bijzonder social media bureau. 

Wij ontzorgen op hoog niveau, inspireren je met toffe social media content en gaan tot het uiterste om een succesvolle campagne op te zetten. En dat alles voor een vast laag bedrag per maand. Wij zouden het wel weten… 

Veelgestelde vragen

Wat doet een Social Media Bureau precies en waarom zou ik er een moeten inhuren voor mijn bedrijf?

Een Social Media Bureau is als je persoonlijke social media team, maar dan zonder dat je zelf alle visuals en posts hoeft te maken. Wij regelen het strategisch plannen, content creatie, en schrijfwerk van je schouders, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet: je bedrijf runnen. Waarom inhuren? Omdat wij social media  door en door kennen en jouw merk naar nieuwe hoogtes kunnen tillen

Ons Social Media Bureau biedt een scala aan diensten, waaronder strategisch advies, content creatie, community management, advertentiecampagnes en analyses. We kunnen zeker helpen met het beheren van verschillende sociale mediaplatforms, of het nu gaat om Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, of TikTok – wij hebben de expertise om je merk overal te laten schitteren. Ook hebben we online advertentie experts wie je graag helpen met online adverteren uitbesteden op Google of sociale kanelen.

Voor een vast maandelijks bedrag nemen wij alle social media taken uit handen en begeleiden we jouw bedrijf moeiteloos naar online succes! Je kunt trots zijn op je bedrijfsprofielen op sociale media, terwijl jij je kunt concentreren op waar je goed in bent 🙂. Ons Social Media Bureau wijst jouw bedrijf een toegewijde Social Media Manager toe, die bekend is met jouw bedrijf, inspireert en volledige ontzorging biedt, altijd strevend naar het beste resultaat. We plaatsen wekelijks meerdere berichten op al jouw gekozen sociale mediaplatforms, variërend van Facebook, Instagram en LinkedIn tot TikTok en Pinterest. Alle kanalen zijn mogelijk. Bovendien worden deze berichten ondersteund door gerichte advertenties om ervoor te zorgen dat ze door duizenden potentiële klanten worden gezien. Pas nadat je de berichten hebt goedgekeurd via onze handige app, worden ze online geplaatst. En wat betreft de resultaten? Die kun je real-time bekijken in je eigen persoonlijke dashboard.

Bij ons bureau begint alles met een grondige intake over jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen. We zullen dan de meest geschikte sociale mediakanalen identificeren op basis van waar je doelgroep zich bevindt en welke kanalen het beste passen bij jouw merk en boodschap. We zijn hier om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw unieke situatie.

Dág social media stress!

Wil jij ook een einde maken aan social media stress, consistent aanwezig zijn online en je doelgroep precies op de juiste manier prikkelen? Laat social media bureau Social Media Hulp je ondersteunen. Door social media uit te besteden kun jij blijven doen wat je doet. En focus jij je ook op online advertenties? Dan kun je ook online adverteren aan ons over laten. 

Ook toe aan online succes? Neem dan snel contact op.