Wij zijn jouw nieuwe social media bureau

Lukt het maar niet om consistent iets te posten op social media, maar heb je wél vertrouwen in deze interactieve media? Kies dan voor een social media bureau die de social media marketing voor je uit handen neemt. Genieten van de resultaten, zonder dat je het werk hoeft te doen.

Effectief werken? Kies voor een social media bureau

Social media is de toekomst. Dat weet je als ondernemer of marketingmanager maar al te goed. Maar tijd? Die kom je tekort. Je vindt het maar wat ingewikkeld en het kost je te veel uren en energie om posts te fabriceren die scoren bij je doelgroep. Je wil mee met de tijd, maar dan wel het liefst op jouw manier.

Wat als we je zeggen dat je de 24 uur die je in een dag hebt effectiever kunt inzetten? Door je social media uit te besteden aan een social media bureau pluk je de vruchten van een social media strategie zonder dat je zelf het harde werk hoeft te verrichten. Een win-winsituatie, dus. Zeker wanneer je kiest voor Social Media Hulp.

Wil jij

Ja? Dan maken we graag een offerte op maat aan.

Dit doen wij voor jou

Binnen veertien dagen heel je social media op orde. Dat klinkt bijna als te mooi om waar te zijn. Bijna, want onze social media experts regelen het gewoon voor je. Als social media marketing bureau zijn wij al ruim tien jaar gespecialiseerd in deze interactieve media. We weten dan ook precies hoe we jouw kanalen naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Dit is wat je van social media bureau Social Media Hulp kunt verwachten: 

  • Wekelijks nieuwe creatieve posts op de door jou gekozen social mediakanalen;
  • Een persoonlijke social mediamanager die met je meedenkt; 
  • Een make-over van je social mediakanalen die past bij jouw huisstijl;
  • Je houdt de volledige controle: we plaatsen niets zonder dat het langs jou is geweest;
  • Een abonnement met een vast bedrag per maand (wat er ook in die maand gebeurt).

In 5 stappen naar online succes

Binnen 30 dagen al je social media kanalen en campagnes onder controle.

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Redesign sociale
kanalen

De eerste berichten en campagnes online!

Wekelijks contact met je persoonlijke specialist

Bye bye social media stress, hello likes & leads!

Over Social Media Hulp

Wij zijn al ruim 10 jaar hét social media bureau voor succesvolle bedrijven. We hebben in de tussentijd al 250+ bedrijven geholpen met hun social media. Dit alles voor een groei in het aantal leads, het vergroten van het bereik en uiteindelijk ook een stijging van de omzet. Groot of klein: elk bedrijf heeft baat bij een social media strategie. En door de social media voor je uit handen te nemen kan jij blijven doen waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook. 

Onze twintig specialisten gaan graag aan de slag met jouw online kanalen. Zij weten precies wat je doelgroep wil zien, wanneer ze de post moeten plaatsen en hoe ze deze moeten aankleden. Wanneer jij met ons aan de slag gaat, krijg je contact met één van onze specialisten. Hij of zij duikt in jouw bedrijf en zal niet zomaar iets posten voordat jij het ermee eens bent. Dit maakt Social Media Hulp een bijzonder social media bureau. 

Wij ontzorgen op hoog niveau, inspireren je met toffe social media content en gaan tot het uiterste om een succesvolle campagne op te zetten. En dat alles voor een vast laag bedrag per maand. Wij zouden het wel weten… 

Dág social media stress!

Wil jij ook een einde maken aan social media stress, consistent aanwezig zijn online en je doelgroep precies op de juiste manier prikkelen? Laat social media bureau Social Media Hulp je ondersteunen. Door social media uit te besteden kun jij blijven doen wat je doet. En focus jij je ook op online advertenties? Dan kun je ook online adverteren aan ons over laten. 

Ook toe aan online succes? Neem dan snel contact op.