Wat is Facebook?

Facebook is een online social media platform, met zo’n 3 miljard gebruikers per maand! Op Facebook deel je je persoonlijke interesses met familie, vrienden en collega’s. In het nieuwsoverzicht komen de nieuwste updates te staan. Daarnaast kun je ook paginas volgen, zoals het nieuws of een bedrijf dat je interessant vindt! Meer vragen over Facebook? Neem dan contact op met een social media bureau.

Waarom een Facebookpagina aanmaken voor jouw bedrijf?

Wil je als bedrijf, merk of organisatie zichtbaar zijn? Dan is het aan te raden social media pagina’s aan te maken. Op Facebook kun je een Facebookpagina aanmaken voor je bedrijf. Je deelt op deze Facebookpagina actuele updates over je bedrijf, zoals foto’s, video’s en nog veel meer. Als iemand je Facebookpagina liket, dan krijgt die persoon updates van je Facebookpagina te zien. Hoe meer volgers op Facebook, hoe meer naamsbekendheid en zichtbaarheid! Dit biedt kansen voor potentiële klanten en samenwerkingen.

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.