Blogs

Lees onze blogs vol met inzichten en tips op het gebied van social media en online adverteren. Iedere maand verzorgt een van onze specialisten een nieuwe blog. Heb je een vraag of wil je reageren? Mail of bel ons! 🙂

Social Media Uitbesteden
Charlotte

Zo kies je de juiste social media kanalen voor jouw bedrijf

In de moderne zakenwereld is een sterke online aanwezigheid en socialmediamarketing essentieel voor het succes van bijna elk bedrijf. Echter, met zoveel verschillende socialmediaplatformen om uit te kiezen kan het lastig zijn om te bepalen welke kanalen je het beste in kunt zetten. Hoe weet je of je hier de juiste keuze in maakt? Je leest het in deze blog!

Lees verder »
Juichende mensen in kantoor
Social Media Uitbesteden
Irene

Social media inzetten voor recruitment? Absoluut!

Het is geen geheim dat werkzoekenden en werkgevers elkaar steeds vaker vinden op platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram. Maar hoe maak je optimaal gebruik van deze trend? Het antwoord is simpel: social media recruitment. De afgelopen jaren is dit een van de meest populaire en effectieve manieren geworden om toptalenten te vinden én aan te nemen. Maar waar moet je beginnen? In dit artikel geven wij praktische tips & tricks. Waar wacht je nog op? Lees snel verder en ontdek hoe ook jij jouw recruitment naar een hoger plan kunt tillen met behulp van social media!

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Joran

Social media als communicatiemiddel

Social media is een belangrijk communicatiemiddel geworden in onze moderne wereld. Het biedt onder andere bedrijven de mogelijkheid om op een eenvoudige en toegankelijke manier met hun doelgroepen te communiceren. Maar waarom social media en niet de krant? En hoe gebruik je social media zo effectief mogelijk? Je leest het in deze blog.

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Jennie

Wat is social media marketing?

Al jarenlang is het gebruik van social media in Nederland on-ge-kend(!) hoog. Niet alleen vanwege persoonlijke redenen, maar ook voor bedrijven en organisaties (dus ook voor jouw bedrijf 😉) kunnen social media effectieve instrumenten zijn om je marketingdoelstellingen te behalen.

Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wat is social media marketing? Hoe werkt het? In dit blog neem ik je mee in de wereld van social media marketing. Daarna kun jij de eerste stappen zetten voor jouw bedrijf of je social media marketing verbeteren.

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Irene

Besteed jij je social media al uit?

Social media is niet meer weg te denken uit ons persoonlijke leven. Ga maar eens na: hoeveel apps heb jij op je telefoon staan? Social media maakt communiceren makkelijk, snel en leuk! Ook zakelijk liggen er veel kansen. Online actief zijn zorgt onder andere voor meer zichtbaarheid, branding én voor veel interactie. Denk je nu: pfff… daar heb ik toch geen tijd voor? We’ve got your back! Lees hier 5 redenen waarom je socials uitbesteden dé oplossing is.

Lees verder »