Blogs

Lees onze blogs vol met inzichten en tips op het gebied van social media en online adverteren. Iedere maand verzorgt een van onze specialisten een nieuwe blog. Heb je een vraag of wil je reageren? Mail of bel ons! 🙂

Social Media Uitbesteden
Joran

Social media als communicatiemiddel

Social media is een belangrijk communicatiemiddel geworden in onze moderne wereld. Het biedt onder andere bedrijven de mogelijkheid om op een eenvoudige en toegankelijke manier met hun doelgroepen te communiceren. Maar waarom social media en niet de krant? En hoe gebruik je social media zo effectief mogelijk? Je leest het in deze blog.

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Jennie

Wat is social media marketing?

Al jarenlang is het gebruik van social media in Nederland on-ge-kend(!) hoog. Niet alleen vanwege persoonlijke redenen, maar ook voor bedrijven en organisaties (dus ook voor jouw bedrijf 😉) kunnen social media effectieve instrumenten zijn om je marketingdoelstellingen te behalen.

Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wat is social media marketing? Hoe werkt het? In dit blog neem ik je mee in de wereld van social media marketing. Daarna kun jij de eerste stappen zetten voor jouw bedrijf of je social media marketing verbeteren.

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Irene

Besteed jij je social media al uit?

Social media is niet meer weg te denken uit ons persoonlijke leven. Ga maar eens na: hoeveel apps heb jij op je telefoon staan? Social media maakt communiceren makkelijk, snel en leuk! Ook zakelijk liggen er veel kansen. Online actief zijn zorgt onder andere voor meer zichtbaarheid, branding én voor veel interactie. Denk je nu: pfff… daar heb ik toch geen tijd voor? We’ve got your back! Lees hier 5 redenen waarom je socials uitbesteden dé oplossing is.

Lees verder »
Man met vraagtekens boven hoofd
Social Media Uitbesteden
Joran

Welke social media kanalen moet je inzetten?

Social media, je komt er vandaag de dag écht niet meer onderuit. Er zijn tegenwoordig veel verschillende kanalen die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past? Je leest het in deze blog!

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Charlotte

Een succesvolle social media strategie: zo werkt het

Leuk dat je een kijkje neemt op deze blog. Welkom! Als je hier terecht bent gekomen wil je vast meer weten over een social media strategie, hoe dit precies werkt of hoe je van jouw social media strategie een succesvolle social media strategie maakt. 🏆 In deze blog leg ik het uit. Lees vooral verder!

Lees verder »