Social Media Uitbesteden

Heeft jouw bedrijf weer een lange tijd niets op social media geplaatst? Geen idee waar je het over moet hebben? Val je steeds in herhaling of reageert er niemand op je berichten? 

Dan is ‘Social Media Uitbesteden’ de beste keuze voor jou!

Gun je bedrijf een sociaal leven, besteed de social media uit

Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij alle berichtgevingen en helpen wij jouw bedrijf zonder stress naar online succes! Zo heeft het bedrijf sociale kanalen om trots op te zijn en kan jij weer doen waar je goed in bent 🙂

Jouw bedrijf krijgt een eigen Social Media Manager die bekend is met jullie bedrijf, inspireert, ontzorgt en altijd tot het gaatje gaat voor het beste bericht. Wekelijks worden er meerdere berichten geplaatst op alle sociale kanalen van het bedrijf. Van Facebook, Instagram en LinkedIn, tot TikTok en Pinterest. Alle kanalen zijn mogelijk. 

Deze berichten worden ondersteund met advertenties zodat ze gegarandeerd door duizenden potentiële klanten worden gezien. De berichten komen pas online nadat jij ze hebt goedgekeurd via onze handige app.

En de resultaten? Die bekijk je real-time in je eigen persoonlijke dashboard.

Dit ervaar jij 👇

250+ bedrijven gingen je voor

WLFS8709

Dit doen wij voor jou 👇

In 5 stappen naar online succes

Binnen 30 dagen al je social media kanalen en campagnes onder controle.

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Redesign sociale
kanalen

De eerste berichten en campagnes online!

Wekelijks contact met je persoonlijke specialist

Bye bye social media stress, hello likes & leads!

Klanten aan het woord

Mischa Knol - V&VN Ambulancezorg" Social Media Hulp heeft zich bewezen als een waardevolle partner in onze online activiteiten. Met hun creatieve content, bliksemsnelle reacties en uitstekende communicatie voelen we ons volledig ontzorgd. "
Greta Jordens - Allround Support" Onze Social Media Manager bedenkt superleuke posts, waarover ik af en toe verbaasd ben hoe ze die toch bedenkt! Ik vond het altijd crime om leuke berichten te denken en daar ben ik nu lekker vanaf!
Chulah Berkowitz - Nationale Vrijwilligersprijzen" Onze eigen Social Media Manager denkt creatief mee en wordt zo gevoelsmatig een stukje van je team. De consistente posts op Facebook, Instagram en LinkedIn vallen goed in de smaak. "
Sandra Rorije - Finnley’s" Korte lijnen, snel handelen en fijne communicatie. Met succes hebben we veel van de gegenereerde leads om kunnen zetten tot nieuwe ambassadeurs. Zeer tevreden over de samenwerking. "
Gerlinde Bobeldijk - Belakos" Vanaf dag één blij met de samenwerking. Prettig contact, korte lijnen en de leuke posts die opgesteld worden laten een mooie groei zien in onze online zichtbaarheid. "
Arno van der Heijden - Pannenkoekenboerderij Brinkzicht" Aanrader voor elk bedrijf! Social Media Hulp heeft mij direct ontzorgt. De continuïteit waarmee de creatieve berichten worden geplaatst is heel fijn en maakt ons duidelijk online zichtbaar. Dankzij korte lijntjes zijn spontane acties geen...
Anne Edens - 3G Professioneel" Gewoon, Geweldig, Goed. 3 woorden die passen bij onze samenwerking. Wij groeien hard en dan is het fijn dat een partner meedenkt en zorgt dat de social uitingen geregeld zijn. Totale ontzorging voor een scherpe prijs. "
Alex Laanstra - Mijn Makelaar" Onze persoonlijke Social Media Manager is een creatieve, flexibele topper en verrast ons regelmatig met goede input. Wij hebben korte lijntjes en dat maakt de samenwerking zeer prettig. "
Meike Groenhoff – GroenSupply“ Wij zijn super tevreden over Social Media Hulp. Iedere keer kijken we weer uit naar wat voor leuks ze er weer van gemaakt hebben. Klanten en collega-ondernemers spreken ons aan op de originaliteit van de berichten. Echt een aanrader! “
Ruud Bont - Opkickertje" De creativiteit en originaliteit van het team zorgen elke keer weer voor geweldige posts met ontzettend veel reacties. Wij ontvangen veel complimenten over onze kanalen en zijn dan ook erg blij dat wij hebben gekozen voor Social Media Hulp. "
Leon Heupers – Vloerloods.nl” Het uitbesteden van onze socials brengt ons naar een hoger niveau qua content, advertising en consistentie. Contact is laagdrempelig, een whatsappje in de avond is geen probleem. Op naar nog veel mooie resultaten en hoogtepunten samen! “
Mariëlle Striethouldt - Drentse Kruidensaus" Elke keer als wij nieuwe bericht voorstellen ontvangen zitten wij te glimlachen achter ons scherm. De leukste en gekste ideeën komen voorbij en daar worden wij zelf ook enthousiast van. "
Nathan van Gelder - Multi Escape Room" De advertenties op Facebook en Google zorgen voor 80+ boekingen per maand. De berichten op onze sociale kanalen zijn creatief en professioneel. Hier hoef ik gelukkig geen enkele tijd aan te besteden. Erg blij met het team van Social Media Hulp! "
Ferry van der Heiden - LG Benelux" Ik ben zeer enthousiast over onze samenwerking met Social Media Hulp. Een no-nonsense mentaliteit, korte lijntjes, open communicatie en goede output zijn de punten die onze samenwerking goed samenvatten. "
Rob van Meel - Reformhuis Steenwijk" Ik zou Social Media Hulp omschrijven als: betrouwbaar, betrokken, innoverend en verrassend. Ik raad de diensten van Social Media Hulp dan ook regelmatig bij mijn netwerk aan. "
Marien Bakker - ATAG" Zeer tevreden! Een informele, snelle samenwerking met mensen met kennis, creativiteit en ervaring. Fijn! Wij gaan er vanuit dat de samenwerking lang zal duren. "
Freddy Ranft - Phone House Wolvega" Ik heb alle social media activiteiten uitbesteed aan Social Media Hulp. Ik heb er geen omkijken meer naar en merk dat ik meer winkelbezoek heb naar aanleiding van de berichten en campagnes. Sommige berichten bereiken meer dan 1 miljoen mensen!...
Bert Vis - Jumbo Steenwijk" Social Media Hulp houdt ook de hypes goed in de gaten, zo hebben wij mee gedaan aan the Floor is Lava. Deze ludieke actie heeft meer dan 1 miljoen mensen bereikt en alle lokale kranten gehaald. "
Pieter van Meurs - Groenhout MakelaarsDankzij Social Media Hulp krijgen we maandelijks meer dan honderd leads binnen. Hieruit halen wij aantoonbaar meer opdrachten voor de aan- en verkoop van woningen. Ook alle berichten en advertenties op social media zijn van hoge kwaliteit.
Peter Zandbergen - Woody's House" Het uitbesteden van onze Facebook & Instagram is een groot succes! Onze eigen persoonlijke Social Media Manager heeft aan één woord genoeg om de leukste berichten voor ons te maken. Wij zijn compleet ontzorgd en krijgen erg veel leuke reacties. "
Rowan Frijhoff - Festifoort“Wat een verademing dat Social Media Hulp onze gehele online marketing uit handen heeft genomen. Keer op keer weer verrast met leuke, originele en creatieve content en krachtige advertenties waardoor we 42% meer tickets hebben verkocht.”

Word jij ons volgende succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Laatste succesverhalen

Jumbo Bert Vis

Lees hier hoe wij voor de Jumbo in Steenwijk 50+ sollicitaties in 3 weken tijd genereerden en hoe onze berichten wekelijk 20.000 keer organisch bekeken worden.

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Online Adverteren Uitbesteden

Laatste succesverhalen

Woody's House

Peter Zandbergen van het razend succesvolle restaurant Woody’s House kwam handen tekort voor zijn sociale kanalen en vroeg ons om voor meer continuïteit en een professionele uitstraling te zorgen.

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Social Fotoshoot

Laatste succesverhalen

Opkickertje

2 dolenthousiaste Volendammers vroegen ons om hulp om hun nieuwe drankmerk Opkickertje – gebaseerd op de welbekende gifgroene kikkersnoepjes – in de markt te zetten. Dit liep binnen no-time volledig uit de hand!

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Online Adverteren Uitbesteden
Wil je jouw product online aan de man brengen maar weet niet waar te beginnen? Zie je je concurrent overal online voorbij komen, maar je eigen bedrijf niet? Bekijk dan eens onze dienst ‘Online Adverteren Uitbesteden’.

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.