LG Benelux

LG Klimaat levert klimaatoplossingen voor de B2B markt, echter voor hun social media vraagstukken hadden zij niet de juiste oplossingen in huis. Daarom zochten zij een ervaren partij die hen konden ontzorgen door te zorgen voor een professionele en herkenbare uitstraling, een doelgroepstrategie per sociaal kanaal en leadgeneratie voor hun salesteam.

Geleverde diensten

Logo LG

Bekijk de sociale kanelen

Slimme online oplossingen voor uitdagende doelstellingen LG Benelux!

Voor LG Klimaat hebben wij op nieuwe sociale kanalen alle wekelijkse informatiestromen van LG doorvertaald en gesegmenteerd per doelgroep. Hiermee bestond hun fanbase al snel uit de gewenste B2B doelgroepen. Vanuit het advertentieplan hebben wij ingezet op niewsbriefinschrijvingen en leads voor installatiebedrijven en de groot zakelijke markt.

Hiervoor hebben wij diverse slimme dynamische campagnes voor LG Klimaat gebouwd. Ook hebben wij voor hun salesteam een koppeling gemaakt tussen de advertentieplatformen en hun CRM. Om meer goodwill te creëeren hebben we ‘Kickstart campagnes’ bedacht waarbij we aparte campagnes maken voor installatiebedrijven die LG apparatuur verkopen.

Hiermee hebben we gezorgd voor een enorme groei van het aantal abonnees van de maandelijkse nieuwsbrief (en de LG Next krant) en het aantal leads ten opzichte van eerdere lead generatie campagnes. Door continu optimaliseren van de campagnes hebben we bovendien de kosten per lead via social met 50% weten te verlagen in 2021. 

Resultaten 👇

" Social Media Hulp zorgt jaarlijks voor honderden leads waardoor installatiebedrijven onze producten makkelijk kunnen verkopen "

Klant aan het woord

Ferry van der Heiden – LG Benelux

” Ik ben zeer enthousiast over onze samenwerking met Social Media Hulp. Een no-nonsense mentaliteit, korte lijntjes, open communicatie en goede output zijn de punten die onze samenwerking goed samenvatten. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!