Online Adverteren Uitbesteden

Wil jij jouw product of dienst online aan de man brengen maar weet je niet waar te beginnen? Ben je online aan het adverteren, maar vallen de resultaten tegen? Of zie jij je concurrenten overal online verschijnen, maar je eigen bedrijf niet?

Dan is ‘Online Adverteren Uitbesteden’ de beste keuze voor jou!

Rinkelende kassa & volle agenda

Wil jij ook een rinkelende kassa of een bomvolle agenda? Voor een vast laag bedrag per maand zorgt jouw eigen campagnespecialist voor meer verkopen en leads. Van advertenties op Facebook & Instagram tot bovenaan in Google en van websitebezoekers opnieuw benaderen tot videoadvertenties op YouTube. 

Regelmatig spar je met je campagnespecialist over de behaalde resultaten, nieuwe campagnes en kansen in de markt. In jouw persoonlijke dashboard bekijk je real-time alle resultaten.

Dit ervaar jij 👇

250+ bedrijven gingen je voor

WLFS0827-scaled_resultaat

Dit doen wij voor jou 👇

In 5 stappen naar online succes

Binnen 30 dagen al je social media kanalen en campagnes onder controle.

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Presenteren van het campagneplan

De eerste campagnes online

Regelmatig contact met je advertentie specialist

Bye bye social media stress, hello likes & leads!

Klanten aan het woord

Leon Heupers – Vloerloods.nl” Het uitbesteden van onze socials brengt ons naar een hoger niveau qua content, advertising en consistentie. Contact is laagdrempelig, een whatsappje in de avond is geen probleem. Op naar nog veel mooie resultaten en hoogtepunten samen! “
Arjan Jongsma - Goedkooppinnen.nl" Top bedrijf! Wij zijn nu drie jaren klant. Vooraf was ik sceptisch maar de resultaten zijn boven verwachting! Het contact is leuk en voelt goed. Een goud eerlijk bedrijf met goede resultaten! "
Mariëlle Striethouldt - Drentse Kruidensaus" We zijn regionaal begonnen maar vanaf het moment dat we de campagnes landelijk in zijn gaan zetten komen de orders overal vandaan. Zelfs in Brabant en Zeeland kopen ze Drentse Kruidensaus! "
Nathan van Gelder - Multi Escape Room" De advertenties op Facebook en Google zorgen voor 80+ boekingen per maand. De berichten op onze sociale kanalen zijn creatief en professioneel. Hier hoef ik gelukkig geen enkele tijd aan te besteden. Erg blij met het team van Social Media Hulp! "
Ferry van der Heiden - LG Benelux" Ik ben zeer enthousiast over onze samenwerking met Social Media Hulp. Een no-nonsense mentaliteit, korte lijntjes, open communicatie en goede output zijn de punten die onze samenwerking goed samenvatten. "
Rob van Meel - Reformhuis Steenwijk" Ik zou Social Media Hulp omschrijven als: betrouwbaar, betrokken, innoverend en verrassend. Ik raad de diensten van Social Media Hulp dan ook regelmatig bij mijn netwerk aan. "
Pieter van Meurs - Groenhout MakelaarsDankzij Social Media Hulp krijgen we maandelijks meer dan honderd leads binnen. Hieruit halen wij aantoonbaar meer opdrachten voor de aan- en verkoop van woningen. Ook alle berichten en advertenties op social media zijn van hoge kwaliteit.
Marco Van Beek - MB Premium Cars" Onze Social Media Manager heeft ervoor gezorgd dat social de grootste bron van websiteverkeer is geworden. Hierdoor hebben we aantoonbaar meer business gekregen. "
Rowan Frijhoff - Festifoort“Wat een verademing dat Social Media Hulp onze gehele online marketing uit handen heeft genomen. Keer op keer weer verrast met leuke, originele en creatieve content en krachtige advertenties waardoor we 42% meer tickets hebben verkocht.”

Word jij ons volgende succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Liever een meer actief sociaal kanaal?

Weer een lange tijd niets op social media geplaatst? Geen idee waar je het over moet hebben? Val je steeds in herhaling of reageert er niemand op je berichten?

Dan is ‘Social Media Uitbesteden’ de beste keuze voor jou!

Laatste succesverhalen

Jumbo Bert Vis

Lees hier hoe wij voor de Jumbo in Steenwijk 50+ sollicitaties in 3 weken tijd genereerden en hoe onze berichten wekelijk 20.000 keer organisch bekeken worden.

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Online Adverteren Uitbesteden

Laatste succesverhalen

Opkickertje

2 dolenthousiaste Volendammers vroegen ons om hulp om hun nieuwe drankmerk Opkickertje – gebaseerd op de welbekende gifgroene kikkersnoepjes – in de markt te zetten. Dit liep binnen no-time volledig uit de hand!

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Online Adverteren Uitbesteden

Laatste succesverhalen

Marco van Beek

Marco van Beek Premium Cars had niet genoeg kennis om met social advertising kansen te pakken en voor te lopen op de concurrentie. In 2018 schakelden ze onze hulp in om hun nieuwe showroom en jong gebruikte premium occasions ‘top of mind’ te maken bij autoliefhebbers in heel Nederland.

Geleverde diensten

  • Online Adverteren Uitbesteden
  • Social Media Uitbesteden

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.