Social Media Uitbesteden aan de #1 in social & search

Meer likes & klanten, zonder gedoe en voor een vast laag maandbedrag

Stel je je eens voor dat er iedere week meerdere creatieve en professioneel vormgegeven berichten op jullie sociale kanalen geplaatst worden zonder stress en gedoe. Jij kunt je bezighouden met de zaken die echt belangrijk zijn voor de onderneming wetende dat alles op het gebied van social media goed geregeld is.

Met één ludieke actie meer dan 1.000.000 mensen bereikt.

“Social Media Hulp onderhoud onze Facebookpagina en ontzorgt ons volledig. Daarnaast verloopt de samenwerking met onze medewerkers erg prettig. Ze houden ook de hypes goed in de gaten, zo hebben wij al mee gedaan aan o.a. the Floor is Lava. Deze ludieke actie heeft meer dan 1.000.000 mensen bereikt en alle lokale kranten gehaald.”

Bert Vis – Eigenaar JUMBO Steenwijk

Wat houdt Social Media uitbesteden in?

42% meer tickets verkocht dankzij Social Media Hulp

Wat een verademing dat Social Media Hulp onze gehele online marketing uit handen heeft genomen. Keer op keer weer verrast met leuke, originele en creatieve content en krachtige advertentie’s waardoor we 42% meer tickets hebben verkocht.

Rowan Frijhoff – Organisator Festifoort Festival

Herkenbaar? Zo ja, vraag dan snel de gratis Social Media Scan aan!

Boekingen familiedagen +300% & reserveringen Eetcafé +25%

Social Media Hulp voert voor ons campagne voor familiedagen en reserveringen voor het Eetcafé. Voordat we van start gingen was ik sceptisch maar de resultaten zijn geweldig. Dankzij de online campagnes worden er wekelijks meerdere familiedagen geboekt en zijn de reserveringen voor het eetcafé met meer dan 25% gestegen.

Bianca Stroeve – mede-eigenaar Eethuys de Steen Willemsoord