Wat is social media marketing eigenlijk?

Dagelijks zijn er miljoenen mensen bezig met social media. Jouw doelgroep dus ook, en die wil je natuurlijk bereiken! Met de term “social media marketing” beschrijf je alle marketingactiviteiten die je op één of meerdere kanalen uitvoert. Het gaat dus om het adverteren van jouw producten op bijvoorbeeld Facebook en Instagram, maar ook om het plaatsen van spraakmakende, informatieve of interactieve content zodat je jouw naamsbekendheid vergroot. Daarnaast is het de ideale plek om in gesprek te gaan met je doelgroep. Haak in op bestaande gesprekken of plaats iets waar mensen met elkaar over zullen praten.

Focus op doen waar je blij van wordt!

Focussen op je echte werk, dat is wat je natuurlijk wilt. Je hebt geen tijd om bezig te zijn met social media marketing, maar je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn voor je doelgroep. Het liefst wil je dat alles vanzelf gaat, dat je je niet bezig hoeft te houden met het bedenken van content en het maken van advertenties. Je wilt gewoon meer interactie, meer volgers en het belangrijkste: meer leads en sales.

Stel je voor dat je precies krijgt wat je wilt – en misschien nog een beetje meer – zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Als je ervoor kiest om jouw social media en jouw advertenties uit te besteden door Social Media Hulp wordt het werkelijkheid. Ons team van slimme creatievelingen (en nerds) zorgen ervoor dat jouw social media volledig onderhouden wordt, van een consistente huisstijl tot aan de best scorende posts en meest effectieve campagnes.

Wat doet een social media marketing bureau voor jou?

Wat moet jij doen voor een goede social media marketing?

In 5 stappen naar online succes

Binnen 30 dagen al je social media kanalen en campagnes onder controle.

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Redesign sociale
kanalen

De eerste berichten en campagnes online!

Wekelijks contact met je persoonlijke specialist

Bye bye social media stress, hello likes & leads!

Wil jij jouw social media marketing laten uitbesteden?

Tegenwoordig is het essentieel om als bedrijf aanwezig, zichtbaar en actief te zijn op social media. Dat is namelijk dé plek waar je jouw (potentiële) klanten kunt bereiken! Kiezen voor een social media bureau is kiezen voor meer bereik, meer verkeer naar je website en totale ontzorging. Neem maar snel afscheid van jouw social media stress.

Over Social Media Hulp

Wij zijn al ruim 10 jaar hét social media bureau voor succesvolle bedrijven. We hebben in de tussentijd al 250+ bedrijven geholpen met hun social media. Dit alles voor een groei in het aantal leads, het vergroten van het bereik en uiteindelijk ook een stijging van de omzet. Groot of klein: elk bedrijf heeft baat bij een social media strategie. En door de social media voor je uit handen te nemen kan jij blijven doen waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook. 

Onze twintig specialisten gaan graag aan de slag met jouw online kanalen. Zij weten precies wat je doelgroep wil zien, wanneer ze de post moeten plaatsen en hoe ze deze moeten aankleden. Wanneer jij met ons aan de slag gaat, krijg je contact met één van onze specialisten. Hij of zij duikt in jouw bedrijf en zal niet zomaar iets posten voordat jij het ermee eens bent. Dit maakt Social Media Hulp een bijzonder social media bureau. 

Wij ontzorgen op hoog niveau, inspireren je met toffe social media content en gaan tot het uiterste om een succesvolle campagne op te zetten. En dat alles voor een vast laag bedrag per maand. Wij zouden het wel weten… 

Dág social media stress!

Wil jij ook een einde maken aan social media stress, consistent aanwezig zijn online en je doelgroep precies op de juiste manier prikkelen? Laat social media bureau Social Media Hulp je ondersteunen. Door social media uit te besteden kun jij blijven doen wat je doet. En focus jij je ook op online advertenties? Dan kun je ook online adverteren aan ons over laten. 

Ook toe aan online succes? Neem dan snel contact op.