Social Media Hulp bestaat 10 jaar 🎉

10 vragen aan Michael Dijkstra

Social Media Hulp bestaat 10 jaar 🎉

10 vragen aan Michael Dijkstra

#10VRAGENAAN ‘Super Fries’ Michael 🔵⚪ Deze man strijdt in het weekend nog harder voor zijn provincie dan ‘Grutte Pier’ deed in de 15e eeuw. ⚔ Maar hoe Fries is hij nou eigenlijk echt? Je leest het hier:

1 Wat is je favoriete social media platform?

Twitter & Reddit. Ik mag vast wel twee kiezen. Twitter is heerlijk, als je er al een tijd bent. Ineens heb je een platform waar mensen (vaak onterecht) naar je luisteren, daar kan je heerlijke grappen uithalen. Reddit is het meest brede forum ooit. Vind je iets leuk, hoe niche dan ook, op Reddit vindt je je groep. Mooi hoe ‘klein’ communities op zo’n grote site kunnen zijn. 

2 Wat is je favoriete emoji?

😶. Er is geen emoji zo versatiel inzetbaar als de 😶

3 Wat doe je graag in je vrije tijd?

Mijn favoriete dagen zijn onderweg naar een verre uitwedstrijd van SC Heerenveen in een 9 persoons busje. Met goede vrienden en een paar pilsjes het land door rijden is prachtig. 

4 Wat is het leukste aan werken als Online Advertentie Specialist?

Impact maken bij je klanten. Een klant echt verder helpen. Als ik weet dat ik echt iemand (of een groep) een stap verder heb geholpen kom ik echt wat gemakkelijker mijn bed uit. 

5 Wanneer komt het moment dat je staartjes in je baard gaat maken, viking-style?

Als Magna Frisia eindelijk weer in ere hersteld wordt. 

6 Je hebt van je leven nog nooit in Friesland gewoond. Om welke reden(en) identificeer jij jezelf dan als Fries? 

Mijn hele familielijn is Fries. Dan groeit de Fryske trots er toch standaard een beetje bij in. Overigens heb ik een paar procent Indisch bloed in me, wat voornamelijk zichtbaar is in mijn voorliefde voor pittig eten en gebakken uitjes.

7 Als jij een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?

Wielrennen. Dat heb ik vroeger veel gedaan en is echt heerlijk. Ik gok dat mensen vooral verwachten dat ik voetballen zou zeggen hier, maar een welbekend geheim is dat ik absurd slecht ben in voetbal. 

8 Wat is jouw meest favoriete drankje?

Als ik geen bier of beerenburg mag kiezen, de Long Island Iced Tea. Maar daar kan ik me de volgende dag vaak weinig van herinneren. Ook is de kans vrij groot dat als er iets met ‘sour’ op de menukaart staat, ik die aan het eind van de avond heb geprobeerd. 

9 Wat is het leukste/mooiste/gaafste moment in je leven geweest, wat je zo weer opnieuw zou willen mee maken?

Erg lastige keuzes. Ik zou mijn reis naar Amerika willen herbeleven maar zou ook graag als gast op mijn eigen bruiloft willen zijn. De keuzes…

10 Waar droom je van?

Een zelfvoorzienend huisje in het bos met perfect internet. Eigenlijk ben ik gewoon een hele slechte hipster.