Social Media Hulp bestaat 10 jaar 🎉

10 vragen aan Roy Manning

Social Media Hulp bestaat 10 jaar 🎉

10 vragen aan Roy Manning

#10VRAGENAAN: krachtpatser Roy 💪 Deze Online Advertentie Specialist staat ook wel bekend de grootste plaaggeest van kantoor. Benieuwd hoe hij aan deze bijnaam komt?

1 Wat is het leukste aan werken als Online Advertentie Specialist? 

Het zoeken naar de juiste manier van aanpak, waarmee wij de meeste waarde voor de klant kunnen opleveren. Soms heb je deze ineens te pakken en soms heeft het wat tijd nodig. Dan is het net even meer sparren met de klant en/of collega’s. Maar dat maakt het juist leuk. 

Ook de verscheidenheid in klanten is echt een pluspunt. Zo ben je de ene dag bezig voor autodealers en de andere dag voor een evenement. Dat vergt een andere manier van aanpak, maar ook een andere manier van benadering naar de klant toe. Het allermooiste is wanneer er samen met de klant successen behaald worden.

2 Wat is je favoriete social media platform? 

Instagram. Dit is wat ik zelf het meeste gebruik.

3 Wat is je favoriete emoji? 

💪 De bicep flex natuurlijk!

4 Wat doe je graag in je vrije tijd? 

Lekker naar de sportschool gaan, hardlopen, serie kijken, tijd spenderen met mijn vriendin en met mijn vrienden.

5 Hoeveel dagen in de week ben jij in de sportschool te vinden? 

Als ze open zijn 😅 dan zo’n 5 a 6 keer per week. In geval van een lockdown ben ik 6 dagen per week thuis aan het sporten.

6 Ondertussen ben je al bijna net zo breed als je lang bent. Moeten we de deuren op het kantoor al gaan verbreden? 

Toen ik aan de slag ging bij SMH werd mij verteld dat er genoeg ruimte was voor persoonlijke groei en als dat niet het geval was dan zou SMH meegroeien. Met dat in gedachte verwacht ik wel dat op de korte termijn de deuren verbreed worden.

7 Welk evenement zou je nog eens willen bezoeken in je leven?

Hier in Nederland zou ik nog wel eens naar Defqon willen gaan, even lekker hard gaan. Wat mij ook echt gaaf lijkt is Burning Man in Black Rock, Nevada. Dat is echt next level.

8 Wat is de mooiste wo2-plek die je tot nu toe hebt bezocht?

Dat is dan toch de kuststrook van Normandië. De plek waar Operation Overlord begon. De operatie waarbij de geallieerden een nieuw front openden in Frankrijk.

9 Blijf je voor altijd in Hessel’n wonen? 

Geen idee. Het kan nog alle kanten op, maar desondanks beschouw ik dat als een zeer fijne plek om te wonen, waar mijn ‘’roots’’ liggen.

10 Je wordt een beetje gezien als de plaaggeest van SMH. Wat is je beste plagerij tot nu toe?

Hmm, raar om iemand zo in een hokje te duwen, maar goed. De beste of waar ik het meest om gelachen heb was het aansluiten van een tweede muis aan de laptop van Bram en dan af en toe bewegen of een tabblad sluiten. Dat werd onze techneut iets te gek en hij dacht dat hij gehackt was. 😂Hij maar roepen: “kijk, kijk, kijk, ik ben gehackt!” Moet wel even zeggen dat dit een samenwerking met Michael was. 💪

Met deze geniale anekdote sluiten we dit interview af, bedankt voor je antwoorden Roy!