Groensupply

Groensupply uit Assen klopte midden in het voorjaarsseizoen bij ons aan en wilde dankzij social media graag meer mensen in hun winkel krijgen. “Hoe grappiger en creatiever, hoe beter!” werd ons toen verteld. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen!

Geleverde diensten

Bekijk de sociale kanelen

Groene cijfers door creatieve berichten voor Groensupply!

Onze content specialisten stonden al te watertanden om los te gaan en maakten een uitgebreid content- en huisstijlplan waarmee ze vele kanten op konden. Hierbij was het belangrijk om in te spelen op de tijd van het jaar en vonden ze het leuk om op een grappige manier in te haken op de actualiteit. 

Hierdoor kwam ieder product uit het assortiment op creatieve wijze ten tonele, waarbij de mondhoeken toch vaak richting de oren gingen. Van quotes tot woordgrappen en van quizjes tot complete animaties, niks was te gek. Naast de vele interacties op hun social media kregen zij ook van klanten en uit hun omgeving de nodige complimenten.

Je kunt wel zeggen dat het sentiment rondom Groensupply zeer positief te noemen is! Volgend jaar pakken we het hele seizoen van voorjaar t/m zomer vanaf het begin mee.  Inmiddels smeden we hiervoor nieuwe plannen met mogelijk een uitbreiding naar ons Online Adverteren pakket om vroegtijdig hun tuinmachines aan de man te brengen.

Resultaten 👇

" Klanten en collega-ondernemers spreken ons aan op de originaliteit van de berichten. Echt een aanrader! "

Klant aan het woord

Meike Groenhoff – GroenSupply
“Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Social Media Hulp. Iedere keer kijken we weer uit naar de nieuwe posts in afwachting van wat voor leuks ze er weer van gemaakt hebben. Klanten en collega-ondernemers spreken ons aan op de originaliteit van de berichten; we worden dus opgemerkt! Echt een aanrader! “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.