Jumbo Bert Vis

Na zelf de social media te hebben gedaan zonder gewenst resultaat, heeft Jumbo Bert Vis in 2016 de opdracht bij ons neergelegd om hun doelgroep doorlopend te bereiken en continu onder de aandacht blijven met creatieve berichten en opvallende acties. Ook hadden zij recent een personeelstekort waarvoor zij onze hulp met succes hebben ingeschakeld.

Bekijk de sociale kanelen

De bekendste supermarkt van de regio door op te vallen op social media!

Vanuit een contentkalender waarin wij alle afdelingen, acties en bijzondere medewerkers van Jumbo Bert Vis uitlichten zorgden wij al snel voor een vaste content stroom die wekelijks organisch 20.000 keer wordt gezien. Om Jumbo Bert Vis tot de bekendste supermarkt van de regio te maken op social media deden wij hier met regelmaat nog een schepje bovenop.

Zo zorgden we voor veel extra bereik en interactie door op verschillende online hypes in te spelen waarbij de medewerkers van Jumbo Bert Vis altijd een glansrijke rol vervulden. Zo ook met “Floor is Lava” waarmee meer dan 1 miljoen mensen werden bereikt en Jumbo Bert Vis veel complimenten kreeg. 

Onlangs kregen we de opdracht om nieuwe medewerkers te werven. Om op de jonge doelgroep in te spelen hebben we een script uitgeschreven voor twee te gekke videocommercials (HIER te zien). Met online advertertenties hebben wij deze op Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat en YouTube verspreid. Het resultaat: 50+ sollicaties en 10 nieuwe medewerkers in 3 weken tijd!

Resultaten 👇

" Dankzij een creatieve campagne kregen wij binnen no-time 50+ sollicitaties binnen waardoor wij 11 nieuwe medewerkers aan hebben kunnen nemen "

Klant aan het woord

Bert Vis – Jumbo Bert Vis
” Social Media Hulp houdt ook de hypes goed in de gaten, zo hebben wij mee gedaan aan the Floor is Lava. Deze ludieke actie heeft meer dan 1 miljoen mensen bereikt en alle lokale kranten gehaald. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.