Marco Van Beek

Marco van Beek Premium Cars had niet genoeg kennis om met social advertising kansen te pakken en voor te lopen op de concurrentie. Met daarbij een nieuwe A-locatie op komst schakelden ze onze hulp vanaf 2018 in om hun nieuwe showroom en jong gebruikte premium occasions ‘top of mind’ te maken bij autoliefhebbers in heel Nederland.

Bekijk de sociale kanelen

Meer auto’s verkocht dankzij slimme advertentiecampagnes!

Door het koppelen van de complete autovoorraad aan een speciale voertuigen catalogus in Facebook hebben we een realtime koppeling gecreëerd met de advertenties op Facebook en Instagram. In Google Analytics en met de Facebook pixel hebben we alle waardevolle acties op de website meetbaar gemaakt, zoals welke kenmerken van auto’s er werden bekeken en of mensen de contactpagina hadden bezocht.

Onze campagnes richtten we zowel recente websitebezoekers als nieuwe doelgroepen die volgens Facebook dezelfde gedragingen vertonen. Door deze preciese targeting zorgde dit voor een enorm toename in betrokkenheid rondom de occassions van Marco van Beek, zowel op de social media kanalen als op de product- en contactpagina’s van hun website.

Tot op de dag van vandaag zijn onze campagnes zeer succesvol en zorgen voor aantoonbaar meer verkopen. Consumenten die op zoek zijn naar jong gebruikte premium occassions, of advertenties hiervan aanklikken, zullen dankzij onze zogenaamde advertentie funnels snel in aanraking komen met Marco van Beek Premium Cars. Tevens verzorgen wij de content voor Marco van Beek Car Systems, een nieuwe divisie die gericht is op tuning, beveiliging en overige car updates.

Resultaten 👇

" Dankzij Social Media Hulp hebben wij aantoonbaar meer business gekregen "

Klant aan het woord

Marco van Beek – MB Premium Cars

” Onze Social Media Manager heeft ervoor gezorgd dat social de grootste bron van websiteverkeer is geworden. Hierdoor hebben we aantoonbaar meer business gekregen. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.