Mr. Badhu

Mr Badhu is een gloednieuwe Surinaamse kruidenpasta die de Nederlandse markt wil veroveren en in alle supermarkten terecht wil komen. Als eerste werd de vraag bij ons neergelegd om visueel aantrekkelijke content te maken, potentiële fijnproevers naar ‘tastings’ te trekken en hen proefpakketten aan te laten vragen.

Bekijk de sociale kanalen

Nederland veroveren met dé Surinaamse smaakmaker!

Vanuit onze Social Media Uitbesteden dienst zijn we gestart met super aantrekkelijke visuals en animaties te maken van alle producten. Hiermee zorgden we al snel voor een opvallende tijdlijn met meer interactie en namen we veel social media stress uit handen. Ook richtten we ons op de tastings in diverse supermarkten en ondersteunden deze met lokale advertenties.

Door onze gezamenlijke inspanning groeide de naamsbekendheid al snel en heeft Mr Badhu besloten om onze Online Adverteren dienst toe te voegen. Onze speclialisten zijn hier van start gegaan met een nationale campagne die voor meer bestellingen van kruidenpasta’s en proefpakketten op de website moesten zorgen.

Dit was voor Mr Badhu de juiste keuze want vanaf dag 1 stroomden dagelijks nieuwe orders binnen uit heel Nederland en heeft inmiddels een groot aantal Jumbo supermarkten Mr Badhu in zijn assortiment opgenomen. Een hele mooie mijlpaal in slechts een half jaar tijd!

Resultaten 👇

" Vanaf dag één stroomden dagelijks nieuwe orders binnen vanuit het hele land "

Klant aan het woord

Avi Nandan – Mr. Badhu
” Sinds het eerste contact met Social Media Hulp was er direct een klik. Na een helder oriëntatie gesprek konden wij snel van start gaan. Na slechts 2 maanden en heel wat toffe posts verder hebben wij ook het online adverteren uitbesteed. Dit om de online sales te boosten. De snelle communicatie, meedenken en vooral betrokkenheid zijn een grote Plus bij Social Media Hulp. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.