Opkickertje

2 dolenthousiaste Volendammers vroegen ons om hulp om hun nieuwe drankmerk Opkickertje – gebaseerd op de welbekende gifgroene kikkersnoepjes – in de markt te zetten. Dit liep binnen no-time volledig uit de hand!

Bekijk de sociale kanelen

Te succesvolle lancering 🐸

Omdat de heren van Opkickertje geen kennis hadden van Social en Search hebben wij dit vanaf dag 1 volledig uit handen genomen. Door direct in te zetten op een groot bereik, naamsbekendheid en online verkopen raakte bij de live gang op 24 augustus 2021 de website meteen al overbelast en was binnen 4 dagen de eerste voorraad al uitverkocht! In de maanden daarop hebben wij de hype rondom Opkickertje verder weten te vergroten met onze slimme advertentiecampagnes en creatieve content. Met als gevolg dat meer dan 200 slijterijen Opkickertje in hun assortiment hebben opgenomen! Hierdoor werd België het volgende doel waar we inmiddels volop campagnes aan het draaien zijn.

Kort gezegd: een zeer geslaagde lancering én een vervolg waar wij erg tevreden over zijn. Met veel sparren en een goede samenwerking zijn we nu druk bezig met het uitbouwen van het merk in Nederland en België. Bovendien was Opkickertje in Nederland het snelst groeiende nieuwe drankmerk van 2021!

Resultaten 👇

Previous slide
Next slide

" Binnen 4 dagen compleet uitverkocht en niet lang daarna hadden meer dan 200 slijterijen zich aangemeld "

Klant aan het woord

Ruud Bont – Opkickertje

” Vanaf dag één is de samenwerking fantastisch. De creativiteit en originaliteit van het team zorgen elke keer weer voor geweldige posts met ontzettend veel reacties. Wij ontvangen veel complimenten over onze sociale media kanalen en zijn dan ook erg blij dat wij hebben gekozen voor Social Media Hulp, een betrouwbare partner die de markt goed aanvoelt. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.