Optie1 Wolvega

Het team van Optie1 Wolvega wilde met onderscheidende en creatieve posts op Facebook en Instagram meer mensen naar hun telecomwinkel trekken. Daarin gaven zij ons de vrije hand en waren bovendien voor alles in. Dat hebben ze geweten!

Geleverde diensten

Bekijk de sociale kanelen

De bekendste telecomzaak op Facebook!

Met een goede mix van informerende, commerciële en grappige posts bestierden wij de social media kanalen van Optie1 Wolvega. Dit had meteen effect want bij de eerste grappige post werden meer dan 1,5 miljoen mensen bereikt. Ongekend! Binnen no-time werd hun Facebookpagina de meest gevolgde Optie 1 vestiging met meer dan 5000 volgers.

Omdat de eigenaren van Optie1 Wolvega graag geziene gezichten in de regio waren bedachten wij de serie #ALIvsFREDDY. Hierbij namen beide heren het op allerlei manieren tegen elkaar op, van een verhuisdozenrace tot armpje drukken. De hype die wij hier omheen creëerden zorgde ervoor dat zij overal in Wolvega het gesprek van de dag waren!

Na onze jarenlange samenwerking is Optie1 Wolvega nog steeds de meest succesvolle lokale telecomzaak op Facebook. Hoewel het de bedoeling was dat wij hen volledig zouden ontzorgen is er juist een krachtige samenwerking ontstaan met de leukste challenges en acties, waardoor zij aantoonbaar meer bekendheid en winkelbezoeken hebben gekregen.

Resultaten 👇

Previous
Next

" Binnen 6 maanden 5000+ volgers en sommige berichten worden 1,5 miljoen keer weergegeven "

Klant aan het woord

Freddy Ranft – Optie1 Wolvega

” Ik heb alle social media activiteiten uitbesteed aan Social Media Hulp. Ik heb er geen omkijken meer naar en merk dat ik meer winkelbezoek heb naar aanleiding van de berichten en campagnes. Sommige berichten bereiken meer dan 1 miljoen mensen! Echt een aanrader! “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!