Spellenrijk

Door gebrek aan tijd en creativiteit werd de social media niet meer goed bijgehouden. Dit hebben wij uit handen genomen met als doel de omzet vanuit social media te verhogen. En met succes!

Bekijk de sociale kanelen

Spellenrijk aan de winnende hand sinds dankzij slimme campagnes!

‘Spellenrijk’, al 10 jaar een succesvolle webshop, floreerde tijdens corona. Eigenaar Martin zag kansen en schakelde onze expertise in, want door gebrek aan tijd en creativiteit werden zijn campagnes en social media content niet goed bijgehouden. Dit hebben wij uit handen genomen met als doel de omzet vanuit social media te verhogen. En met succes! 

Met scherpe inhakers, wekelijkse top producten, nieuwe releases en quizzen wordt de tijdlijn inmiddels weer goed gevuld met aantrekkelijke posts. Met slimme advertentiecampagnes gericht op verschillende spelcategorieën en de verschillende seizoenen is er ook een doorlopende omzetstroom vanuit social media gerealiseerd.

Het resultaat: de campagnes draaien een ROAS van 10 met doorlopend 250 extra orders per maand. Ook is het aantal volgers binnen 5 maanden tijd met ruim 1.500 personen gestegen en is de interactie fors toegenomen. Hierdoor hebben wij ons aan Martin bewezen en zijn onze uren en de advertentiebudgetten onlangs fors verhoogd. Op naar een mooie toekomst samen!

Resultaten 👇

" Dankzij Social Media Hulp bereiken wij maandelijks 125.000+ spellen liefhebbers wat resulteert in forse toename in interactie, bereik en vooral keiharde orders "

Klant aan het woord

Bert Vis – Jumbo Bert Vis
” Social Media Hulp houdt ook de hypes goed in de gaten, zo hebben wij mee gedaan aan the Floor is Lava. Deze ludieke actie heeft meer dan 1 miljoen mensen bereikt en alle lokale kranten gehaald. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.