Vloerloods

Vloerloods klopte bij ons aan met een veelgehoord probleem: ‘We zien kansen binnen social media, maar helaas hebben wij te weinig tijd om dit goed neer te zetten.’

Bekijk de sociale kanelen

Van te weinig tijd, naar knallende omzetten!

Met onze webshopstrategie hebben wij deze kansen direct voor Vloerloods vertaald naar resultaten. Dankzij dynamische productretargeting onder eerdere websitebezoekers en door de productcatalogus onder nieuwe doelgroepen onder de aandacht te brengen werden de eerste aankopen vliegensvlug gerealiseerd.

Door daarnaast volop aanwezig te zijn op alle relevante sociale kanalen en ook Pinterest stonden we meteen vooraan in de klantreis van mensen die overwegen hun interieur een metamorfose te geven. Van inspiratie tot aankoop, de socials van Vloerloods spelen in iedere stap van de campagne een belangrijke rol.

Met 20 x omzet uit iedere advertentie euro zit Vloerloods de komende tijd in een gouden zetel. Met tot slot nog een tweemaandelijkse social shoot van onze topfotograaf en een eigen persoonlijke contentmanager wordt Vloerloods naast advertising ook in het maken van social content compleet ontzorgd.

Resultaten 👇

Previous slide
Next slide

" Het resultaat? Knallende omzetten! Iedere euro budget wordt ruim 20x terug verdiend "

Klant aan het woord

Leon Heupers – Vloerloods.nl

” Het uitbesteden van onze socials brengt ons naar een hoger niveau qua content, advertising en consistentie. Goede en enthousiaste medewerkers waar korte lijntjes mee zijn. Contact is laagdrempelig, een whatsappje in de avond is geen probleem. Op naar nog veel mooie resultaten en hoogtepunten samen! “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.