Voerman Rijplaten

Weten dat je iets met Google Ads moet om jouw bedrijf goed vindbaar te maken, maar daar geen kennis over en tijd voor hebben. Met deze vraag kwam Voerman Rijplaten bij ons. 4 Jaren later zorgen we er nog steeds voor dat ze online niet te missen zijn en is het aantal bestellingen in de webshop flink gestegen!

Voerman Rijplaten zelf ook goed bereikbaar!

Voerman Rijplaten is al ruim 20 jaar dé expert in rijplaten, stempelplaten en containervloeren. Met hun hoge kwaliteit producten maken zij iedere plek weer bereikbaar. Helaas wisten klanten hen nog niet goed te bereiken. Eigenaar Berry wist dat er kansen lagen op Google en social media, maar had zelf niet de kennis in huis om hier een succes van te maken. Dat is waar wij in beeld komen!

Met een video campagne op social media, gerichte zoekadvertenties en shopping campagnes op Google weten klanten Voerman Rijplaten steeds beter te vinden! Met maandelijks 100.000+ vertoningen op Google alleen al, meer dan 30.000 bereikte personen via social media en een sterke groei in het aantal online bestellingen, is Voerman Rijplaten online niet meer te missen. Terwijl zij zich focussen op hun échte werk, zorgen wij ervoor dat de klantenstroom constant blijft. Op naar nog vele jaren prettig samenwerken!

Resultaten 👇

" Sinds de samenwerking met Social Media Hulp is het aantal online bestellingen sterk gegroeid "

Klant aan het woord

Berry Voerman – Voerman Rijplaten
Het persoonlijke contact maakt de samenwerking laagdrempelig. Ze verdiepen zich in het product, zoeken naar de meest geschikte wijze van adverteren en geven regelmatig terugkoppeling over behaalde resultaten. Sinds de samenwerking met Social Media Hulp is het aantal online bestellingen sterk gegroeid en is onze vindbaarheid sterk verbeterd. Hiermee maken wij het verschil.

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.