Woody’s House

Peter Zandbergen van het razend succesvolle restaurant Woody’s House kwam handen tekort voor zijn sociale kanalen en vroeg ons om voor meer continuïteit en een professionele uitstraling te zorgen.

Geleverde diensten

Bekijk de sociale kanelen

De lokale social sensatie

Als eerste zijn we gestart om alle content, die voorheen door verschillende medewerkers werd geplaatst, door 1 van onze contentmanagers te laten creëren in een eenduidige stijl. Tevens zijn we op verzoek van Peter de vele reviews die dagelijks binnen stromen op Google en TripAdvisor gaan verzamelen voor de sociale kanalen van Woody’s House.

Om de connectie met hun al behoorlijk grote fanbase in stand te houden en deze verder te laten groeien hebben we ingezet op aanstekelijke lokale feelgood content. Hierbij sparren we al jarenlang wekelijks over de leukste ideeën en inhakers. Hierin spelen de gezichten achter Woody’s House, en soms ook de gasten, een actieve rol: en met succes!

Dit resulteert voor Woody’s nog dagelijks vele likes en positieve reacties op hun berichten. Door onze korte lijntjes en het raken van de juiste snaar voelt Peter zich volledig ontzorgd. Het hoogtepunt: diverse winacties waardoor de speciaal aangeschafte Facebook Like Counter op de bar maar door blijft rinkelen… “Het personeel wordt er soms bijna gek van!”.

Resultaten 👇

Previous slide
Next slide

" Wij zijn compleet ontzorgd en krijgen erg veel leuke reacties op de berichten "

Klant aan het woord

Peter Zandbergen – Woody’s House

” Het uitbesteden van onze Facebook & Instagram is een groot succes! Onze eigen persoonlijke Social Media Manager heeft aan één woord genoeg om de leukste berichten voor ons te maken. Wij zijn compleet ontzorgt en krijgen erg veel leuke reacties. “

Word jij ons volgend succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.