Wat is een kader?

Als je gebruik maakt van de dienst social media uitbesteden zorgen wij er natuurlijk voor dat alle posts op jouw pagina er netjes uitzien. Ook willen we dat de posts samen een mooi geheel vormen. Om dat te bereiken ontwerpen wij voor nieuwe klanten altijd een kader, meestal met het logo van het bedrijf. Daarmee zorgt de social media expert ervoor dat op alle posts een logo komt te staan.

In het programma Kontentino uploaden wij het kader, waarmee wij steeds steeds hetzelfde logo, van dezelfde grootte en op dezelfde plaats op de afbeeldingen plaatsen. Door hier consequent mee te zijn ziet jouw social media pagina er professioneler uit en wordt er eenheid gecreëerd in de posts. Door het logo op de posts te zetten zien mensen in één oogopslag dat de foto of het product hoort bij jouw bedrijf. Met deze manier van branding koppel je dus steeds jouw bedrijfsnaam aan datgene wat er wordt gepost. Onze Social Media Managers zorgen daarmee dat jouw bedrijfsnaam wordt geassocieerd met goede content en dat mensen jouw bedrijf gaan herkennen. Op die manier ben je dus écht bezig met social media marketing!

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.