Kontentino

Wanneer je kiest voor social media uitbesteden wil je natuurlijk wel de controle houden. Kontentino is een social media tool die wij gebruiken bij het plaatsen van berichten. In de kalender plannen we berichten in voor verschillende social media platformen, zoals: Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Alles wat in de social media post komt wordt in de Kontentino kalender gezet: een afbeelding, video of link en de berichttekst. Kontentino kan de berichten weergegeven zoals ze er op het social media platform uit komen te zien. Zoals de mobiele Facebook app of juist de desktop versie van Facebook.

Er wordt overzichtelijk weergegeven op welke dagen er berichten staan gepland. De berichten worden vervolgens automatisch op de juiste dag en tijd op het social media account van de klant geplaatst. Berichten die eerder al zijn geplaatst zijn ook overzichtelijk terug te vinden.

Samenwerken met de klant

Als een van onze social media managers een bericht heeft gemaakt, kan hij deze delen met de klant. De klant krijgt dan een mailtje dat er een bericht klaar staat en kan hier een reactie op geven. Is de klant tevreden over het bericht? Dan kan hij met één klik aangeven dat het bericht goedgekeurd is. Dan weet de social media manager dat het bericht definitief ingepland kan worden. Als de klant nog niet helemaal tevreden is kan hij klikken op “rework” en in het chatvenster vragen stellen over het bericht of opmerkingen plaatsen.

Dit helpt dus om klanten te betrekken bij de berichten, zonder dat dit hen onnodig veel tijd kost. Zo hebben klanten altijd controle over wat er op hun social media wordt geplaatst, maar doen onze social media experts het werk.

 

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.