Wat is de SEE fase?

De SEE-fase is de eerste fase in het See-Think-Do-Care (STDC) Model. Dit is een model gemaakt om de complete klantreis te visualiseren.

In de SEE-fase is de klant eigenlijk nog geen klant aangezien de koopintentie nog ontbreekt. Het gaat in deze fase vooral om zichtbaarheid creëren bij mensen die later klant moeten worden. Als merk ga je ze laten weten dat je bestaat. Dit kan worden gedaan door bij een brede doelgroep sfeerbeelden van het merk of product onder de aandacht te brengen. Zo krijgen veel mensen een eerste indruk van het merk. Het doel is om Top Of Mind Awareness te genereren zodat je later, als mensen wel koopintentie hebben, makkelijker de aankoop binnen kunt halen.

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.