Wat is stock content?

Zoals je hier kunt lezen zijn er 2 soorten content: Flow content en stock content. Nieuwtjes en andere actuele dingen zijn altijd leuk om te plaatsen en zorgen voor interactie, maar je wilt op je pagina natuurlijk ook informatie geven over diensten of producten die je levert. Dit doe je met behulp van stock content! Zie het zo: Flow content is het vuurwerk waarmee je aandacht trekt, deze aandacht kun je vervolgens naar jouw stock content sturen; tijdloze en informatieve content die voor langere tijd relevant blijft.

Een goede balans vinden

Om jouw social media pagina’s hun vruchten af te laten werpen is het belangrijk om een goede balans te hebben tussen stock en flow content. Grapjes en leuke nieuwtjes zijn altijd leuk, maar het is de stock content die naar conversies leidt! Heb je gekozen voor social media uitbesteden? Dan zorgt jouw persoonlijke expert ervoor dat er een juiste balans is! Voor stock content hoef je in principe niks aan te leveren, jouw social media expert gebruikt dan namelijk informatie die gewoon op je website te vinden is.

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.