Picture of Michael

Michael

3 tips voor een stressvrije social media-decembermaand

Ben jij al klaar voor de drukte rond de feestdagen? Wij hebben 3 tips voor een succesvolle decembermaand op jouw social media kanalen!

In deze blog

1. Zet ons aan het werk!

Niet alles valt te plannen, natuurlijk, maar jouw gestroomlijnde social media kan gelukkig wel voortijdig gepland worden. Zo voorkom je last-minute stress en ben je altijd klaar om met toffe inhakers en campagnes te komen. Laat dus snel weten als je goede ideeën hebt, of als je juist op zoek bent naar inspiratie. Jouw social media specialist staat klaar om samen met jou te sparren en te werken aan een succesvolle social media-strategie.

2. Schiet alvast foto’s en video’s

Een leuk fotomoment met je collega’s of werknemers is onmisbaar voor jouw social media-accounts, en zorgt tegelijkertijd voor leuke herinneringen voor jezelf. Maar tijdens de feestdagen kan het druk zijn in je zaak, en voor je het weet is het al 15 januari en heb je nog steeds geen leuke foto’s om te delen op social media.

Daarom is het een goed idee om het moment waarop je foto’s en video’s maakt, te plannen voor de drukte. Zo kun je bijvoorbeeld alvast foto’s maken op 9 december, voordat iedereen druk bezig is met voorbereidingen voor de feestdagen. Niemand zal opmerken dat je de foto’s op een andere dag hebt gemaakt, en jij hebt toch leuke content om te delen op social media. Zo kun je jouw volgers blijven vermaken tijdens de feestdagen, zonder dat je zelf in de stress raakt.

3. Negeer de blauwe knop op Facebook voor meer bereik

Als je wilt dat je berichten op Facebook meer bereik hebben, dan kun je de blauwe knop met ‘promoten’ gebruiken. Maar dat is lang niet altijd de beste manier om de beste resultaten te behalen. Als je in december zoveel mogelijk relevante personen wilt bereiken met jouw posts, dan is het beter om contact op te nemen met jouw social media manager. Zij kan je helpen met het opstellen van een social media-strategie die is afgestemd op jouw doelen en doelgroep, zodat je het maximale resultaat kunt behalen met je social media-inspanningen.

Ook jouw Social Media laten uitbesteden?

Ook jouw social media bij ons achterlaten? Ontdek hoe wij al 200+ klanten verder helpen met hun social media

Meer lezen?

4 boxes with text inside
Online Adverteren Uitbesteden
Michael

Wat is het ‘See, Think, Do, Care’ (stdc) model?

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel voor elk bedrijf om zijn online aanwezigheid effectief te beheren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw producten of diensten de juiste doelgroep bereiken? Hoe weet je welke strategieën effectief zijn en welke aanpassingen nodig zijn om de resultaten te verbeteren? Het antwoord ligt in het begrijpen en toepassen van het STDC-model – een krachtig kader voor online adverteren.

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Irene

Wat worden dé 4 social trends in 2024?

De laatste maanden van 2023 vliegen om. Van Black Friday deals vallen we in de kerstdrukte en voor je het weet sta je met familie en vrienden te proosten op een knallend nieuwjaar. 2024, here we come! En ja, ook in 2024 blijft Social Media belangrijker dan óóit. Bestaande trends worden nog populairder, maar sommige trends worden ook in een vernieuwd jasje gestoken óf zijn zelfs compleet nieuw. Wij hebben de 4 belangrijkste trends op een rij gezet. Pak een kop koffie en lees snel verder!

Lees verder »
Online Adverteren Uitbesteden
Michael

Online Adverteren in 2024? Deze trends ziet Social Media Hulp

2023 was voor de online advertentiewereld een turbulente tijd. De ene na de andere maatregel vanuit de EU wordt opgelegd om adverteren eerlijker en privacyvriendelijker te maken. Belangrijke ingrepen, maar wel ingrepen waar onze adverteerders goed mee om moeten leren gaan.

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Charlotte

10 veelvoorkomende blunders op social media

Je denkt misschien dat het een eitje is. Je maakt zakelijke accounts aan op Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Twitter. Je streeft ernaar om geweldige content te creëren en deelt een voorproefje van je nieuwste product of vertelt iets over je diensten. Elke dag check je of er nieuwe likes of volgers zijn bijgekomen. Maar al snel merk je dat het lastiger is dan verwacht en weinig impact heeft. Hoe kan dat? Waarschijnlijk maak je een van deze veelvoorkomende fouten!

Lees verder »
Man falling into hole
Social Media Uitbesteden
Lucas Kloeten

Valkuilen wanneer je zelf met social media begint

Tegenwoordig kun je er simpelweg niet meer omheen: Social media. Het is iets waarvan je al snel kan denken: “Dat doe ik wel effe”. Maar toch blijkt vaak uit de praktijk dat je dit toch niet “effe” doet! 😉 Je neemt je voor om elke dag wat te plaatsen op je tijdlijn, maar omdat je het zo druk hebt verlies je deze taak al snel uit het oog. Of je weet gewoon niet wat je erop zou moeten zetten. Zelf je social media onderhouden? Bij deze de meest voorkomende valkuilen!

Lees verder »
Social Media Uitbesteden
Charlotte

Zo kies je de juiste social media kanalen voor jouw bedrijf

In de moderne zakenwereld is een sterke online aanwezigheid en socialmediamarketing essentieel voor het succes van bijna elk bedrijf. Echter, met zoveel verschillende socialmediaplatformen om uit te kiezen kan het lastig zijn om te bepalen welke kanalen je het beste in kunt zetten. Hoe weet je of je hier de juiste keuze in maakt? Je leest het in deze blog!

Lees verder »