Wat is de THINK-fase?

De THINK-fase is de tweede fase in het See-Think-Do-Care (STDC) Model. Dit is een model gemaakt om de complete klantreis te visualiseren.

In de SEE-fase is merkbekendheid gecreëerd bij mensen die nog niet directe koopintentie hebben. In de THINK-fase begint de koopintentie toe te nemen. De potentiële klant weet nu naar welk product of welke dienst hij/zij zoekt, maar weet nog niet zeker wie de juiste verkoper is. In deze fase moet je als bedrijf aantonen waarom die klant bij jou moet kopen. Wat heb jij te bieden wat de klant niet bij een concurrent kan krijgen? Waarom moet de klant voor jouw product gaan? Het is in deze fase belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google en op social media duidelijk te maken wat jij en jouw product de klant geeft.

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.