Social Media Hulp voor de detailhandel

Of het nu gaat om een webshop of fysieke winkel, social media is tegenwoordig een essentieel onderdeel van de huidige markt! Wil jij de verkoop in je winkel vergroten, meer tijd overhouden voor het opbouwen van klantrelaties en meer naamsbekendheid?

Dan is ‘Social Media Hulp voor de detailhandel’ de beste keuze voor jou!

Open de winkeldeuren naar meer naamsbekendheid en groei

De detailhandel is een dynamische wereld, waarin social media onmisbaar is om succes te behalen. Eerst even de beste aanbiedingen bekijken op je mobiel, voordat je naar de winkel loopt is immers heel gewoon! Voor een vast laag bedrag per maand verzorgen wij alle berichtgevingen op jouw social media kanalen en zetten wij jouw winkeldeuren nog verder open! Zo heb jij sociale kanalen om trots op te zijn en kan je weer doen waar je goed in bent. 🙂

Door het delen van leuke aanbiedingen en stimuleren van interactie zorgt social media voor groei en het blijven boeien van jouw klanten. Willen zij als eerste op de hoogte zijn van toffe acties? Dan moeten ze jouw socials volgen! Jouw eigen social media manager plaatst wekelijks berichten op al je sociale kanalen. Van Facebook, Instagram en LinkedIn, tot TikTok en Pinterest; alle kanalen zijn mogelijk! Deze berichten worden ondersteund met advertenties zodat ze gegarandeerd door duizenden potentiële shoppers worden gezien. Daarnaast zorgt jouw eigen Online Advertentie Specialist ervoor dat je goed vindbaar bent op Google, om meer mensen naar jouw winkel te trekken. De berichten en advertenties komen pas online nadat jij ze hebt goedgekeurd via onze handige app.

En de resultaten? Die bekijk je, terwijl je in de winkel staat, in je eigen persoonlijke dashboard.

Dit ervaar jij 👇

250+ bedrijven gingen je voor

WLFS8709

Dit doen wij voor jou 👇

In 5 stappen naar online succes

Binnen 30 dagen al je social media kanalen en campagnes onder controle.

Uitgebreide intake met Online Strateeg

Redesign sociale
kanalen

De eerste berichten en campagnes online!

Wekelijks contact met je persoonlijke specialist

Bye bye social media stress, hello likes & leads!

Klanten aan het woord

Sandra Rorije - Finnley’s" Korte lijnen, snel handelen en fijne communicatie. Met succes hebben we veel van de gegenereerde leads om kunnen zetten tot nieuwe ambassadeurs. Zeer tevreden over de samenwerking. "
Gerlinde Bobeldijk - Belakos" Vanaf dag één blij met de samenwerking. Prettig contact, korte lijnen en de leuke posts die opgesteld worden laten een mooie groei zien in onze online zichtbaarheid. "
Leon Heupers – Vloerloods.nl” Het uitbesteden van onze socials brengt ons naar een hoger niveau qua content, advertising en consistentie. Contact is laagdrempelig, een whatsappje in de avond is geen probleem. Op naar nog veel mooie resultaten en hoogtepunten samen! “
Nathan van Gelder - Multi Escape Room" De advertenties op Facebook en Google zorgen voor 80+ boekingen per maand. De berichten op onze sociale kanalen zijn creatief en professioneel. Hier hoef ik gelukkig geen enkele tijd aan te besteden. Erg blij met het team van Social Media Hulp! "
Ferry van der Heiden - LG Benelux" Ik ben zeer enthousiast over onze samenwerking met Social Media Hulp. Een no-nonsense mentaliteit, korte lijntjes, open communicatie en goede output zijn de punten die onze samenwerking goed samenvatten. "
Rob van Meel - Reformhuis Steenwijk" Ik zou Social Media Hulp omschrijven als: betrouwbaar, betrokken, innoverend en verrassend. Ik raad de diensten van Social Media Hulp dan ook regelmatig bij mijn netwerk aan. "
Pieter van Meurs - Groenhout MakelaarsDankzij Social Media Hulp krijgen we maandelijks meer dan honderd leads binnen. Hieruit halen wij aantoonbaar meer opdrachten voor de aan- en verkoop van woningen. Ook alle berichten en advertenties op social media zijn van hoge kwaliteit.
Rowan Frijhoff - Festifoort“Wat een verademing dat Social Media Hulp onze gehele online marketing uit handen heeft genomen. Keer op keer weer verrast met leuke, originele en creatieve content en krachtige advertenties waardoor we 42% meer tickets hebben verkocht.”

Word jij ons volgende succesverhaal?

Neem dan vrijblijvend contact op met Allan!

Laatste succesverhalen

Jumbo Bert Vis

Lees hier hoe wij voor de Jumbo in Steenwijk 50+ sollicitaties in 3 weken tijd genereerden en hoe onze berichten wekelijk 20.000 keer organisch bekeken worden.

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Online Adverteren Uitbesteden

Laatste succesverhalen

Opkickertje

2 dolenthousiaste Volendammers vroegen ons om hulp om hun nieuwe drankmerk Opkickertje – gebaseerd op de welbekende gifgroene kikkersnoepjes – in de markt te zetten. Dit liep binnen no-time volledig uit de hand!

Geleverde diensten

  • Social Media Uitbesteden
  • Online Adverteren Uitbesteden

Laatste succesverhalen

LG Benelux

LG Klimaat levert klimaatoplossingen voor de B2B markt, echter voor hun social media vraagstukken hadden zij niet de juiste oplossingen in huis. Daarom zochten zij een ervaren partij die hen konden ontzorgen door te zorgen voor een professionele en herkenbare uitstraling, een doelgroepstrategie per sociaal kanaal en leadgeneratie voor hun salesteam.

Geleverde diensten

  • Maatwerk

Ook zonder stress naar online succes? Allan vertelt je graag over de mogelijkheden. 

Vraag een offerte aan

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.