Wat is de DO-fase?

De DO fase is de derde fase in het See-Think-Do-Care (STDC) Model. Dit is een model gemaakt om de complete klantreis te visualiseren.

Waar in de SEE– en THINK-fase de klant van nog geen koopintentie naar oprechte interesse is gegaan draait het in de DO-fase om de daadwerkelijke aankoop. De klant heeft het merk leren kennen, weet dat het product relevant is voor zijn behoeften en moet nu over de streep worden getrokken om de aankoop te doen. In deze fase is retargeting erg belangrijk. Het product moet bij de klant in beeld gebracht worden en daarbij worden USP’s (unique selling points) genoemd die jouw bedrijf onderscheiden van alle concurrenten. Hiermee geef je de klant net het laatste zetje en komt de omzet binnen.

Alles helder?

Mooi! Zo niet, geen probleem. Dan staat jouw Social Media specialist natuurlijk voor je klaar. Heb je die niet? Dat valt op te lossen. Bekijk onze diensten

Help! Ik heb meer opheldering nodig

Heb je iets gelezen in een mail of blog wat je niet begreep, maar kan je het hier niet terugvinden? Geen paniek. Vul hieronder in welke term wat meer uitleg nodig heeft en we gaan er mee aan de slag.